DEN SUBJEKTIVA SJÄLEN I VÄRLDEN

Jag försökte att bygga upp ett litet ashram i Tamil Nadu för ett antal år sedan, ( jag startade faktiskt redan i september 1993), jag hade inga klara ideer om någonting, jag gjorde allting på känn, intuitivt, jag visste att den gången jag älskade med Margaretha sent på natten i hennes stora och röda trähus ute på landet, och jag var 18 år gammal och just hade köpt min första bil, kändes allting rätt.

Mitt ashram skulle bli min själ. Jag byggde det inte för någon människa, Det var skönt med Margaretha, men mitt ashram skulle gå bortom hennes kropp, hon initierade mig på min resa emot en upplevelse av den totala själens väsen, det var allt, vi skiljdes, men hon lever kvar i mig.

Men varje försök att levandegöra sitt själsliga subjekt i världen, sin egen unika uppfattning om vad själen i generell mening egentligen är, höja sin relation till det kvinnliga från ett ensidigt sex-plan upp till en allsidig kosmisk kärleks-samman-smältning med sin själ, kommer att stöta på ett hårdnackat och primitivt rått motstånd från den samtida mänsklighetens ofattbara hatiska avundsjuka.

Själens förverkligande är det mest avundade av alla projekt.

Jag såg mitt ashram ta form till ett slags modernt måleri helt symboliskt, bakom ashramet berget med dess vildmark där tigrar och elefanter vistades och framför ashramet dess motsatts den materiellt outvecklade och primitiva indiska civilisationen, och det lilla mini-ashramet som en symbolisk målning speglande min uppfattning om själens väsen intuitivt och spontant genom den strålning jag hade öppnat mig för på min hjärna från all-medvetandets absoluta värdefilosofi.

Mern det synliga som kom upp av min själ som ashram försökte dessa brahminska präster med hjälp av Dalai Lamas buddistiska präster och vatikanens präster omedelbart att hugga ner, destruera, smula sönder, stampa ner och förinta.

Och sedan min förra text den 7 april har dessa präster som tydligen är överkänsliga för kritik försökt hindrat mig på olika sätt från att gå vidare med min kritik av dem, det är anledningen till att denna text har dröjt.